miquel jordà
 
miqueljorda@outlook.com
 
 
  MAIN MENU
   
 
   
 
   
   
   
   
  BIO escénica Cat & Cast

CAT

Miquel Jordà. València 1963.


Artista-multiintrumentista del panorama català ha treballat la composició musical per a espectacles, instal·lacions, pel·lícules i documentals participant activament en festivals internacionals com el SONAR, Arco, Art Futura, Fòrum de les Cultures, DIVA NY o Arts Electronica Linz o Signal Cagliari entre altres.
Actualment enfocat a la composició musical o improvisada en directe treballa en recitals poètics i teatre. Membre de l'Obrador de Filosofia de la Sala Beckett de Barcelona des de 2015 participa regularment en mostres i col·loquis.
En el camp del periodisme musical ha treballat per a Barcelona Televisió; Betebé com a realitzador i compositor per a programes com Nits Temàtiques sota la direcció de Manel Huerga. Dirigeix el programa de ràdio XperYmentaS en Ràdio Ciutat Vella des de l'any 2016 i és director del festival internacional d'arts improvisades BCNImproFest des de 2014, programant espectacles per a centres com Arts Santa Mónica.

Entre les seves últimes col·laboracions i espectacles en cartell, cal destacar “Confessions d'un Artista” d'Andreu Rifé al teatre Romea de Barcelona 2022, o recitals com “El Mot és Teu” amb Elisabeth Casanovas (2019), “Pais Petit” (2021) amb Àngels Bassas o “Temps Fràgils” (2021) acompanyant a Jordi Boixaderas.
En geopolítica com a viatger experimentat i divulgador ha realitzat tres voltes al món visitant uns 70 països que li han permès integrar les cultures del planeta en el seu univers musical. Destaca la seva col·lecció d'instruments i de sons del món, “Postals Sonores”. També ha col·laborat com a redactor per a editorials com Lonely Planet Magazine o Geoplaneta en diverses sèries documentals com a realitzador.

CAST

Miquel Jordà. València 1963.


Artista multiintrumentista del panorama catalán ha trabajado la composición musical para espectáculos, instalaciones, peliculas y documentales participando activamente en festivales internacionales como el SONAR, Arco, Art Futura, Foro de las Culturas, DIVA NY, Arts Electronica Linz o Signal Cagliari entre otras.
Actualmente enfocado a la composición musical o improvisada en directo trabaja en recitales poéticos y teatro. Miembro del Obrador de Filosofía de la Sala Beckett de Barcelona desde 2015 participa regularmente en muestras y coloquios.
En el campo del periodismo musical ha trabajado para Barcelona Televisió; *Betebé como realizador y compositor para programas como Nitss Temátiques bajo la dirección de Manel Huerga. Dirige el programa de radio XperYmentaS en Radio Ciutat Vella desde el año 2016 y es director del festival internacional de artes improvisadas BCNImproFest desde 2014, programando espectáculos para centros como Arts Santa Mónica.

Entre sus últimas colaboraciones y espectáculos en cartel, hay que destacar “Confesiones de un Artista” de Andreu Rifé al teatro Romea de Barcelona 2022, o recitales como “El Mot és Teu” con Elisabeth Casanovas (2019), “Pais Petit” (2021) con Àngels Bassas o “Temps Fràgils” (2021) acompañando a Jordi *Boixaderas.
En geopolítica como viajero experimentado y divulgador ha realizado tres vueltas en el mundo visitando unos 70 países que le han permitido integrar las culturas del planeta en su universo musical. Destaca su colección de instrumentos y de sonidos del mundo, “Postales Sonoras”. También ha colaborado como redactor para editoriales como Lonely Planet Magazine o Geoplaneta en varias series documentales como realizador.